ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάρπαθος: Αγωνία για 61χρονο ψαροντουφεκά – Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Αγωνία επι­κρα­τεί για την τύχη ενός 61χρονου ψαρο­ντου­φεκά, ο οποίος αγνο­εί­ται από το βράδυ της Τετάρ­της (23/7) στην Κάρπαθο.

Τα ίχνη του 61χρονου χάθηκαν στη θαλάσ­σια περιοχή της παρα­λίας Ποτάλι, βορειο­δυ­τικά της Καρ­πά­θου, με τους οικεί­ους του να ενη­με­ρώ­νουν τις αρχές όταν ο ίδιος δεν επέ­στρεψε στο σπίτι του.

Από εκείνη την στιγμή ξεκί­νη­σαν εκτε­τα­μέ­νες έρευνες υπό τον συντο­νι­σμό του Ενιαίου Κέντρου Συντο­νι­σμού Έρευνας και Διά­σω­σης (ΕΚΣΕΔ) του Λιμε­νι­κού Σώματος στη θαλάσ­σια και χερσαία ζώνη της περιο­χής.

Στις έρευνες συμ­με­τεί­χαν ένα περι­πο­λικό σκάφος (ΠΛΣ) και ένα ναυα­γο­σω­στικό σκάφος (Ν/Γ) του Λιμε­νι­κού, τέσσερα ιδιω­τικά σκάφη και δύο ιδιώτες δύτες. Από ξηράς επι­χει­ρεί περι­πο­λικό όχημα του Λιμε­νι­κού, ενώ στην επι­χεί­ρηση συν­δρά­μει και ελι­κό­πτερο SUPER PUMA της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας.

Παρά τις πολύ­ω­ρες και συντο­νι­σμέ­νες προ­σπά­θειες, οι έρευνες, μέχρι στιγμής, είναι άκαρπες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.