Με την φανέλα του Α.Σ. Ρόδος θα αγωνιστεί στην σεζόν 2025-2026 και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο αρχηγός των «πρασίνων» Βασίλης Βογιατζής.
Μπορεί ο Γιούχτας να είχε ανακοινώσει επίσημη την απόκτηση του έμπειρου μεσοαμυντικού, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και ο Βογιατζής παρέμεινε στα «ελάφια», καθώς συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του.
Ο Α.Σ. Ρόδος επισημοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του Βογιατζή εκδίδοντας ανακοίνωση, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Το παραμύθι με όλα τα καλά για το τέλος και για την ουσιαστική και πραγματική διάψευση των κακεντρεχών, ολοκληρώθηκε.
Ο Βασίλης Βογιατζής είναι η πρώτη φετινή μας ανανέωση και ουσιαστικά είναι η αρχή της νέας πορείας μας για το νέο πρωτάθλημα. Ο Βασίλης, αν και ανακοινώθηκε απ’ αλλού χωρίς να μιλήσει με τη Ρόδο, τελικά μίλησε και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα μας.
Έτσι, με το ‘’ελάφι’’ στο στήθος θα είναι και για την επόμενη σεζόν ο Βασίλης Βογιατζής, ανατρέποντας και πιστεύοντας στο όραμα μιας πορείας προς την κορυφή.
Βασίλη, καλώς να πάει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν και καλό πρωτάθλημα για την ομάδα μας».
Μετά από την παραμονή του στον Α.Σ. Ρόδος ο Βασίλης Βογιατζής δήλωσε τα εξής:
«Είμαι χαρούμενος που για ακόμη μία χρονιά θα φοράω τη φανέλα της Ρόδου και εύχομαι με πολλή δουλειά και σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς να πετύχουμε φέτος τον ένα και μοναδικό στόχο, που οφείλει να διεκδικεί σύμφωνα με την ένδοξη ιστορία της η Ρόδος».
Ράδος και Σπανός στις Ακαδημίες
Από εκεί και πέρα, στην πρόσληψη δύο προπονητών προχώρησαν οι Ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος.
Πρόκειται για τους Ευθύμη Ράδο και Κώστα Σπανό, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση να αναφέρει τα εξής:
«Η Ακαδημία της Ρόδου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου Σπανό Κωνσταντίνο! Ο Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, κάτοχος του διπλώματος OΥΕΦΑ Β’ και εργάστηκε σαν προπονητής στην ακαδημία του Ολυμπιακού Λιοσίων στην Αθήνα. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες! Η Ακαδημία μας επενδύει σε νέους και φιλόδοξους ανθρώπους, με βασικό στόχο την συνεχή εξέλιξή της σε όλα τα επίπεδα!
Η Ακαδημία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Ράδο Ευθύμη! Ο κ. Ράδος είναι κάτοχος του διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β’ και εργάστηκε σαν προπονητής στις αντρικές ομάδες του Ευαγόρα, της Αναγέννησης Έμπωνα και στα Ελάφια Ρόδου, καθώς και στις ακαδημίες του Ηρακλή Μαριτσών και του Διαγόρα! Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».