Τις μεσημβρινές ώρες της 31/12/24, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Λέρου για την αποβίβαση ικανού αριθμού ατόμων στο Φαρμακονήσι. Ακολούθησαν χερσαίες έρευνες από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) του Φαρμακονησίου, τα οποία εντόπισαν 39 αλλοδαπούς (21 άντρες, 17 γυναίκες και 1 ανήλικος).
Στην περιοχή έσπευσε ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ν/Γ), το πλήρωμα του οποίου παρέλαβε τους αλλοδαπούς και τους μετέφερε στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Λέρου. Δύο γυναίκες από τα 39 άτομα διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λέρου για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, ενώ οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στην Κ.Ε.Δ. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.