Αθλητικά

Το πρώτο τεστ με Ελπίδα!

Το πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας θα δώσουν σήμερα οι Άγιοι Θεόδωροι Αρχαγγέλου, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν στις 20:30 στο «Βενετόκλειο» την Ελπίδα Πεταλούδων. Πρόκειται για το πρώτο τεστ προετοιμασίας των δύο ομάδων, στο οποίο τόσο ο Βενέτης Θωμίδης όσο και ο Χρήστος Μπίλιας θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών τους. Οι Αρχαγγελίτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν απέναντι σ’ έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, με βάση τις μετεγγραφικές του κινήσεις. Ο Βενέτης Θωμίδης αναμένεται να έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του και θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των αθλητών του. Το ευχάριστο για τους Αγίους Θεοδώρους είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και στις καθημερινές προπονήσεις υπάρχει μεγάλη διάθεσή απ’ όλους. Σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα, οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στη Γ’ Εθνική με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και φυσικά μέχρι τότε θέλουν να ετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα.
Στην αντίπερα όχθη για την Ελπίδα Πεταλούδων το σημερινό φιλικό παιχνίδι θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Ο Χρήστος Μπίλιας θα «τεστάρει» τους παίκτες του κόντρα στους Αρχαγγελίτες, ενώ είναι πιθανό να αγωνιστεί με την ομάδα της Κρεμαστής και ο Μάρτιν Λαζαρίδης, ο οποίος ενδέχεται να αποκτηθεί. Μοναδική απουσία για τον Χρήστο Μπίλια θα είναι ο Γιώργος Πολίτης, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών». Και για την Ελπίδα το σημερινό τεστ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και σημαντικό, προκειμένου ο 46χρονος κόουτς να δει τους παίκτες του απέναντι σε μία πιο δυνατή ομάδα, που θα παίξει στη Γ’ Εθνική.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου