ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεάνθης: Χαμόγελα για το ξεκίνημα, αγωνία για τον Κακκούλη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Κλεάνθης

Τα απο­τε­λέ­σμα­τα της μα­γνη­τι­κής το­μο­γρα­φί­ας, στην οποία θα υπο­βλη­θεί αύριο Τε­τάρ­τη ο Μα­νώ­λης Κακ­κού­λης, πε­ρι­μέ­νουν άπα­ντες στον Κλε­άν­θη με την προσ­δο­κία να επα­νέλ­θει η… καρ­διά τους στη θ θέση της και να μη χρεια­στεί να στε­ρη­θούν για καιρό τις υπη­ρε­σί­ες του έμπει­ρου πο­δο­σφαι­ρι­στή.

Ο άτυ­χος Κακ­κού­λης τραυ­μα­τί­στη­κε στο γό­να­το κατά τη διάρ­κεια του παι­χνι­διού της πρε­μιέ­ρας του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries με τον Άγιο Γε­ώρ­γιο στο γή­πε­δο της Μα­λώ­νας και με­τρί­α­σε τη χαρά των συ­μπαι­κτών του, του προ­πο­νη­τή Κώστα Κα­λη­μέ­ρη και των πα­ρα­γό­ντων της διοί­κη­σης για την εμ­φα­τι­κή νίκη με 3-0, η οποία μά­λι­στα συ­νο­δεύ­τη­κε από μία πολλά υπο­σχό­με­νη εμ­φά­νι­ση.

Στον αντί­πο­δα, ο Σταύ­ρος Γιαν­να­κό­που­λος, ο οποί­ος το πρωί του πε­ρα­σμέ­νου Σαβ­βά­του αι­σθάν­θη­κε αδια­θε­σία και δεν έδωσε το παρών στο ματς της Μα­λώ­νας, υπο­βλή­θη­κε στις απα­ραί­τη­τες ια­τρι­κές εξε­τά­σεις, είναι μια χαρά και από το από­γευ­μα της Δευ­τέ­ρας συμ­με­τέ­χει κα­νο­νι­κά στις προ­πο­νή­σεις, θέ­το­ντας τον εαυτό του στη διά­θε­ση του τε­χνι­κού επι­τε­λεί­ου για το δεύ­τε­ρο συ­νε­χό­με­νο εκτός έδρας ματς που πε­ρι­μέ­νει τους Πα­ρα­δει­σιώ­τες, το προ­σε­χές Σάβ­βα­το κό­ντρα στην Κατ­τα­βιά.

Οι άν­θρω­ποι της ομά­δας πε­ρι­μέ­νουν μία εμ­φά­νι­ση ανά­λο­γη, αν όχι κα­λύ­τε­ρη, με εκεί­νη κό­ντρα στον Άγιο Γε­ώρ­γιο, πο­ντά­ρο­ντας συν τοις άλ­λοις, στο εξαι­ρε­τι­κό κλίμα που επι­κρα­τεί στα απο­δυ­τή­ρια.

Οι «κοκ­κι­νό­μαυ­ροι» θα κλεί­σουν την πρώτη τριά­δα αγώ­νων στο νέο πρω­τά­θλη­μα με το πρώτο εντός έδρας με αντί­πα­λο τον Ηρα­κλή Λάρ­δου και είναι απο­φα­σι­σμέ­νοι να κά­νουν ό, τι περ­νά­ει από τα πόδια τους, προ­κει­μέ­νου να δη­μιουρ­γή­σουν από νωρίς μία στέ­ρεη βαθ­μο­λο­γι­κή βάση, που θα τους βοη­θή­σει να εξα­σφα­λί­σουν το συ­ντο­μό­τε­ρο την πα­ρα­μο­νή τους στην κα­τη­γο­ρία και θα τους δώσει τη δυ­να­τό­τη­τα να ανα­θε­ω­ρή­σουν τους στό­χους τους.

Τέλος, για την προ­σε­χή Κυ­ρια­κή 1η Οκτω­βρί­ου «κλεί­δω­σε» ορι­στι­κά και αμε­τά­κλη­τα η διορ­γά­νω­ση του κα­θιε­ρω­μέ­νου τουρ­νουά «Αλέ­κος Πα­πα­γρη­γο­ρί­ου». Σε αντί­θε­ση με τις προη­γού­με­νες χρο­νιές και προ­κει­μέ­νου να το­νω­θεί το εν­δια­φέ­ρον, οι διοί­κη­ση του συλ­λό­γου απο­φά­σι­σε να απευ­θύ­νει πρό­σκλη­ση για συμ­με­το­χή σε ομά­δες ακα­δη­μιών των σω­μα­τεί­ων.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.