Ειδήσεις

Νέες συλλήψεις λαθρομεταναστών

Εντοπισμός και σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στη Νίμο
Στις 23-07-2014 εντοπίστηκαν στη νήσο Νίμο και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης δεκατρείς άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός και σύλληψη (53) λαθρομεταναστών στη Ρόδο

1.Στις 23-07-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στην περιοχή Κάλαθος Ρόδου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και του Αστυνομικού Σταθμού Γενναδίου 42 υπήκοοι Συρίας (41 άνδρες και μια γυναίκα) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.

2. Στις 23-07-2014 το βράδυ και στις 24-07-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνολικά έντεκα υπήκοοι Συρίας, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.
Διενεργείται προανάκριση σε όλες τις περιπτώσεις.

Σύλληψη (1) αλλοδαπού για πλαστογραφία πιστοποιητικών στη Ρόδο
Στις 23-07-2014 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί χρησιμοποίησε πλάστη βεβαίωση Κατάθεσης Αίτησης για Έκδοση Άδειας Διαμονής με σκοπό τη διεκπεραίωση προσωπικής του υπόθεσης στη Δ.Ο.Υ. Ρόδου. Τα πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη (11) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο
Στις 23-07-2014 το απόγευμα στην Κάλυμνο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων εννέα υπήκοοι Συρίας και δυο υπήκοοι Παλαιστίνης για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου