Αθλητικά

Apollon Triathlon: Σήμερα το «Tafros Run 2023»

Σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί τελικά ο λαϊκός αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων με την επωνυμία «Tafros Run 2023» που διοργανώνει ο Α.Σ. Apollon Triathlon.
Στις δύο προηγούμενες προσπάθειες (στις 29/1 και στις 5/2) δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί ο αγώνας λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στο νησί μας.
Πλέον ο καιρός είναι ιδανικός και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το «Tafros Run 2023» θα γίνει κανονικά.
Να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ο αγώνας ‘’Tafros Run’’ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/2/2023 με την ελπίδα πως αυτή τη φορά ο καιρός θα είναι σύμμαχος μας. Η γραμματεία θα ανοίξει από τις 8:30 με εκκίνηση στις 10:00!
Όσοι έχουν πάρει τα νούμερά τους, απλά θα προσέλθουν στη γραμματεία να δηλώσουν το νούμερό τους για να κάνουν check in. Όσοι δήλωσαν συμμετοχή, αλλά δεν παρέλαβαν νούμερα να προσέλθουν νωρίς με τις αιτήσεις συμπληρωμένες για να παραλάβουν το νούμερο και να πληρώσουν.
ΚΑΜΙΑ νέα συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή την Κυριακή το πρωί. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, χειμερινά ρούχα, γάζες και φάρμακα τα οποία θα σταλούν ως βοήθεια στους σεισμοπαθείς γείτονες μας!».
Ο Α.Σ. Apollon Triathlon Club πραγματοποιεί τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων την Κυριακή 12 του Φλεβάρη και ώρα 10:00π.μ. με πολλές συμμετοχές. Παράλληλα πραγματοποιεί προσφορά αγάπης προς τους σεισμόπληκτους γείτονές μας μετά από συνεννόηση με την κ. Mpeitze Sellavtzi.
Παρακαλούμε πολύ όποιος μπορεί να προσφέρει το οτιδήποτε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας, θα ήταν ευπρόσδεκτο, γιατί η ανθρωπιά δεν πρέπει να έχει σύνορα…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου