Αθλητικά

Ιάλυσος: Πέντε φιλικά συν δύο ακόμα νεαροί

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται στο Οικονομίδειο η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ιάλυσου ενόψει της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι «τοξοβόλοι» θα βγουν για πρώτη φορά από τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων στις 27 Αυγούστου, όταν και θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο του Αγίου Σουλά τον Ευκλή στο πλαίσιο φιλικού αγώνα, στον οποίο θα προστεθούν στην πορεία τουλάχιστον άλλοι τέσσερις.
Το πρόγραμμα των παιχνιδιών μονταρίσματος:
27 Αυγούστου με Ευκλή
4 Σεπτεμβρίου με Ρόδο
17 Σεπτεμβρίου με Φοίβο
24 Σεπτεμβρίου με ΑΕΡΑ
1 Οκτωβρίου με Ρόδο (με την προϋπόθεση πως δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα)
Εν τω μεταξύ, άλλους δύο Ρόδιους νεαρούς είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του ο Ιάλυσος.
Οι «τοξοβόλοι» έχουν συμφωνήσει με τον 19χρονο επιθετικό Μιχάλη Χατζηνικόλα, ο οποίος αγωνιζόταν την τελευταία διετία για λογαριασμό της ομάδας Κ 19 του Διαγόρα.
Επιπλέον, δικός τους θα γίνει κι επισήμως, εντός των επόμενων ημερών, ο Αντώνης Μιχαήλ Μαχαίρας.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομών του Διγενή, από τα οποία μεταπήδησε στα αντίστοιχα της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα της ομάδας Κ19 του ΠΑΣ Γιάννενα, συμμετέχοντας στο οικείο πρωτάθλημα της Super League 1.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου