Αθλητικά

Χάρης Γιαννόπουλος: «Μεγάλη μου χαρά που είμαι στον Κολοσσό»

Κολοσσός- Γιαννόπουλος

Χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού H Hotels και ανυπόμονος να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος.
Ο έμπειρος αθλητής στις πρώτες τους δηλώσεις μετά από την μετεγγραφή του στους «θαλασσί», ανέφερε τα εξής:
«Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Κολοσσού H Hotels που με εμπιστεύτηκε. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα εκπροσωπώ το νησί και μια ομάδα που κάνει σοβαρή δουλειά και είναι από τις πιο σταθερές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα μου».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.