ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΚΟΕ: Σαββατοκύριακο με αγώνες στα Δωδεκάνησα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Σκοποβολη- Συλλογος Ροδου

Τέσ­σε­ρις Δια­συλ­λο­γι­κού αγώνες ανα­κοί­νωσε η Σκο­πευ­τική Ομο­σπον­δία Ελλάδας στα Δωδε­κά­νησα.

Οι διορ­γα­νώ­σεις θα διε­ξα­χθούν μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ριακο 30 και 31 Ιουλίου, με τους δύο αγώνες να φιλο­ξε­νού­νται στη Ρόδο, τον ένα στην Κω και ακόμα ένα στην Λέρο.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση της ΣΚΟΕ ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Στα­θε­ρός στόχος

-Αγώνας Γ’ κατη­γο­ρίας την 30 Ιουλίου 2022 πιστο­λιού κεντρι­κής πυρο­δό­τη­σης, σπορ και στά­νταρντ του Σ.Σ. Ρόδου στο σκο­πευ­τή­ριο Καλυ­θιών Ρόδου με ώρα έναρξης 16:00.

Σκο­πο­βολή IPSC

-Αγώνας πρα­κτι­κής σκο­πο­βο­λής την 30 Ιουλίου 2022 του Α.Σ.Ο. Κω στο π.β. Χριστού Αντι­μά­χειας Κω με ώρα έναρξης 09:00.

-Αγώνας πρα­κτι­κής σκο­πο­βο­λής την 30 Ιουλίου 2022 του Σ.Π.Σ. Αστυ­νο­μι­κών Ρόδου στο σκο­πευ­τή­ριο Κάτω Καλα­μώνα Ρόδου με ώρα έναρξης 17:30.

-Αγώνες πρα­κτι­κής σκο­πο­βο­λής στις 30 και 31 Ιουλίου 2022 του ΣΚ.Ο Λέρου στο π.β. Αγ. Κιούρας Παρ­θε­νίου Λερού με ώρες έναρξης 17:30 και 08:30 αντί­στοιχα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.