ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέος θάνατος ηλικιωμένου από κορωνοϊό στη Ρόδο-Στους 35 οι νεκροί από αρχή του έτους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νοσοκομείο Ρόδου 2

Ένας 91χρονος άνδρας ο οποίος νοση­λευό­ταν στο Γενικό Νοσο­κο­μείο Ρόδου με κορω­νοϊό, έχασε χθες τη ζωή του. Ο άτυχος 91χρονος ήταν σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες ανεμ­βο­λί­α­στος και είναι το 35ο «θύμα» της νόσου Covid-19 από την αρχή του έτους, ενώ πέρυσι καθ’ όλη τη διάρ­κεια της χρονιάς σημειώ­θη­καν 36 θάνατοι.

Στο Νοσο­κο­μείο νοση­λεύ­ο­νται σήμερα 22 άτομα, που νοσούν με Covid-19. Στην πλειο­νό­τητά τους είναι άνω των 75 ετών και ανεμ­βο­λί­α­στοι. Μεταξύ αυτών και ένας δια­σω­λη­νω­μέ­νος ασθενή.

#Κορωνοϊός#Ρόδος#Θάνατοι

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.