Αθλητικά

ΣΔΠΔ: Στις 28 Φεβρουαρίου η τακτική γενική συνέλευση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, ενημέρωσε ότι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση.
Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Σύγκληση τακτικής γενικής συνέλευσης, με βάση την υπ’ αρ. 01/04-02-2022 απόφαση του Δ.Σ. σύμφωνα με τα άρθρα 15,16 και 17 του καταστατικού μας.
Καλούμε
Όλα τα μέλη μας στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας (Ζαχ. Παπαζαχαρίου 4, Ρόδος), τη Δευτέρα 28-02-2022 και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσια διάταξης:
1.Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης.
2.Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2021.
3.Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.
4.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
5.Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου.
6.Προτάσεις- Διάφορα.
Η τακτικής γενική συνέλευση θεωρείται σε απαρτία όταν παρευρίσκονται περισσότερα από τα μισά ταμειακώς εντάξει μέλη. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα Τρίτη 01-03-2022, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς νέα πρόσκληση και θα θεωρηθεί σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου