ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Ρόδος: Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Καλαμάτα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ροδος

Ως γνωστόν η ΠΑΕ Ρόδος δεν αγω­νί­στηκε μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ριακο, καθώς το παι­χνίδι με την ΑΕΚ Β’ ανα­βλή­θηκε λόγω των επι­βε­βαιω­μέ­νων κρου­σμά­των κορω­νοϊού σε ποδο­σφαι­ρι­στές των «πρα­σί­νων».

Μέσα στην εβδο­μάδα τα «ελάφια» θα υπο­βλη­θούν σε νέα μοριακά τεστ και ανάλογα με τα απο­τε­λέ­σματα θα κριθεί η διε­ξα­γωγή τής εκτός έδρας ανα­μέ­τρη­σης με την Καλα­μάτα στο πλαίσιο της 15ης αγω­νι­στι­κής του 2ου ομίλου (Κυριακή 23/1 στις 14:45 στο δημο­τικό στάδιο Μεσ­σή­νης).

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.