Αθλητικά

Ορφέας: Ενίσχυσε το κέντρο του, περιμένει τον πρώτο «τελικό»

Κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί μέσα στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ορφέας προκειμένου να βελτιώσει τις πιθανότητές του να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries.
Οι «ερυθρόλευκοι» πληροφορήθηκαν την άφιξη στη Ρόδο του ακραίου μέσου Χρήστου Αγγελόπουλου (είναι στρατιωτικός), ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας, τον προσέγγισαν, συμφώνησαν μαζί του και θα τον έχουν διαθέσιμο για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεών τους. Η ανακοίνωσή τους:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ακραίου μέσου Χρήστου Αγγελόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Παναγιώτη Μαθιού ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Α. Ο. Ορφέας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία».
Το Σάββατο ο Ορφέας υποδέχεται στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων τον Ποσειδώνα Καρπάθου, στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού που χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του ως κομβικής σημασίας και ταυτόχρονα ως μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσει η ομάδα τη βαθμολογική αντεπίθεσή της.
Άλλωστε, από την παρουσία της στις πρώτες δύο αγωνιστικές η ομάδα της πόλης δεν μπορεί να κριθεί, δεδομένου πως τόσο ο Ιάλυσος, όσο και ο Φοίβος τους οποίους αντιμετώπισε, ανήκουν στους διεκδικητές του τίτλου και δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να επιβεβαιώσουν τη διαφορά ποιότητας και εμπειρίας.
Δεδομένων των στόχων των νεοφώτιστων, το πρώτο πραγματικά σημαντικό ματς πρωταθλήματος, στο οποίο θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, είναι το μεθαυριανό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου