Τοπικές Ειδήσεις

Παπαθανάσης από Ρόδο: Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τους πληγέντες από την πυρκαγιά

Την περιοχή της πυρκαγιάς, στη Ρόδο, επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης που βρίσκεται στο νησί για να παραστεί σε συνέδριο για τις επενδύσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Παπαθανάσης σε δήλωσή του ανέφερε: «Η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει τους πληγέντες από την πυρκαγιά». Όπως επεσήμανε, θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων σε συνεργασία με τις τοπικές υπηρεσίες.

Ο κ. Παπαθανάσης επισκεπτόμενος την περιοχή όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ενημερώθηκε για το μέγεθος της καταστροφής , από τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και τους βουλευτές Δωδεκανήσου της Νεας Δημοκρατίας Μανο Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη και Ιωάννη Παππά

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου