ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου: «Χρυσή» η Ελένη Τσαβαρή

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Τσαβαρή- Ποδηλασία

Ακόμα μία επι­τυ­χία πρό­σθεσε στην πλούσια συλλογή της η Ελένη Τσαβαρή.

Η έμπειρη αθλή­τρια της ποδη­λα­σίας, κατέ­κτησε την πρώτη θέση στο αγώ­νι­σμα της ατο­μι­κής χρο­νο­μέ­τρη­σης γυναι­κών, στο Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Ποδη­λα­σίας Δρόμου που διε­ξά­γε­ται στη Λάρισα.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο Ροδή­λιος:

«Την πρώτη θέση κατέ­κτησε η αθλή­τρια του Ροδή­λιος Π.Ο. Ρόδου, στην ατομική χρο­νο­μέ­τρηση (20χλμ.) στην πρε­μιέρα του Πανελ­λη­νίου Πρω­τα­θλή­μα­τος ποδη­λα­σίας δρόμου Ανδρών – Γυναι­κών, που γίνεται στην Λάρισα.

Η Ροδί­τισσα αθλή­τρια της ποδη­λα­σίας τερ­μά­τισε πρώτη στον αγώνα της ατο­μι­κής χρο­νο­μέ­τρη­σης των γυναι­κών, με χρόνο με χρόνο 00:27:15.29.

Η Ελένη Τσαβαρή είχε απο­συρ­θεί για λίγο καιρό από την ενεργό δράση αλλά απο­φά­σισε να επι­στρέ­ψει για να διεκ­δι­κή­σει ακόμα ένα μετάλ­λιο στην ποδη­λα­σία δρόμου (ατομική χρο­νο­μέ­τρηση) και η απόφαση της την δικαί­ωσε αφού κατέ­κτησε την πρώτη θέση στο αγώ­νι­σμα με τα χρώματα του Rodilios Cycling Club, όπου και ξεκί­νησε την ποδη­λα­σία.

Συγ­χα­ρη­τή­ρια στην αθλή­τρια Ελένη Τσαβαρή και στο προ­πο­νητή της Σπύρο Τάντη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.