Αθλητικά

Με τον Πρέτσι ξανά παρόντα o Διαγόρας Βατίου

Άλλη μία σημαντική μονάδα της περσινής ομάδας συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Διαγόρα Βατίου.
Ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον μέσο Σέγκνις Πρέτσι και αν μη τι άλλο, μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος και αισιόδοξος για τη συνέχεια, καθώς βλέπει τον έναν μετά τον άλλον τους ποδοσφαιριστές του κορμού να παραμένουν και να του υπόσχονται τη διατήρηση του συγκροτήματός του σε επίπεδο απόλυτης ανταγωνιστικότητας.
«Συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα μας χωρίς καμία βιασύνη και με προσεκτικά βήματα», σχολίασε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» της νότιας Ρόδου, επιβεβαιώνοντας πως ο σύλλογος παραμένει προσηλωμένος στην τακτική που ακολουθεί εδώ και χρόνια στα μετεγγραφικά του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου