ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Πανέτοιμος και αποφασισμένος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγορας

Μία από τις δυ­σκο­λό­τε­ρες εκτός έδρας ανα­με­τρή­σεις του έως το τέλος της σεζόν, θα δώσει σή­με­ρα ο Δια­γό­ρα, ο οποί­ος στις 20:30 θα φι­λο­ξε­νη­θεί στο γή­πε­δο Αγυιάς από την Πα­να­χαϊ­κή στο πλαί­σιο της 13ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2.

Ο «γη­ραιός» που βρί­σκε­ται σε εξαι­ρε­τι­κή αγω­νι­στι­κή και ψυ­χο­λο­γι­κή κα­τά­στα­ση, προ­ερ­χό­με­νος από τέσ­σε­ρις συ­νε­χό­με­νες νίκες, θέλει να προ­σθέ­σει ακόμα ένα θε­τι­κό απο­τέ­λε­σμα στη συλ­λο­γή του για να δια­τη­ρη­θεί στα… υψηλά πα­τώ­μα­τα του βαθ­μο­λο­γι­κού πί­να­κα.

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» είναι πα­νέ­τοι­μοι και απο­φα­σι­σμέ­νοι να κά­νουν τα πάντα έτσι ώστε να φύ­γουν από την Αχαΐα, έχο­ντας στις απο­σκευ­ές τους πόντο ή πό­ντους από την ανα­μέ­τρη­ση, ανα­γνω­ρί­ζο­ντας φυ­σι­κά τις δυ­σκο­λί­ες που έχουν να αντι­με­τω­πί­σουν.

Η προ­ε­τοι­μα­σία του «γη­ραιού» ολο­κλη­ρώ­θη­κε χθες το πρωί, με τον Σάκη Θε­ο­δο­σιά­δη να επι­κε­ντρώ­νε­ται σε ασκή­σεις πάνω στις τε­λευ­ταί­ες λε­πτο­μέ­ρειες της τα­κτι­κής που θα ακο­λου­θή­σει η ομάδα του, σε ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης, όπως και σε τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων και στη­μέ­νες μπά­λες.

Η απο­στο­λή του Δια­γό­ρα ανα­χώ­ρη­σε χθες το από­γευ­μα, αε­ρο­πο­ρι­κώς για την Αθήνα και από εκεί οδι­κώς για την Πάτρα, ενώ η επι­στρο­φή του «γη­ραιού» στο νησί μας έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί για το πρωί της Δευ­τέ­ρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.