ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχάλης Πανάγος: «Ξεκινούν τα έργα στο ‘’Έλλη’’»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Τενις- Ελλη

Ξεκί­νησε η αντί­στροφή μέτρηση για τα έργα ανα­βάθ­μι­σης των εγκα­τα­στά­σεων τένις στο «Έλλη», που είχε προ­κη­ρύ­ξει η Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο πρό­ε­δρος του Ροδια­κού Ομίλου Αντι­σφαί­ρι­σης Μιχάλης Πανάγος με ανάρ­τηση στο προ­σω­πικό προφίλ που δια­τη­ρεί σε ιστο­σε­λίδα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, ενη­μέ­ρωσε ότι μέσα στην εβδο­μάδα αρχί­ζουν τα έργα.

Ανα­λυ­τικά η ανάρ­τηση:

«Με χαρά ενη­με­ρω­θή­καμε πως ο εργο­λά­βος του έργου κ. Μανόλης Ζαράνης ξεκινά τις εργα­σίες από τα δυο γήπεδα στο ‘’Έλλη’’ την ερχό­μενη εβδο­μάδα.

Παρα­καλώ μην κάνετε κρα­τή­σεις στα γήπεδα 1 και 2 του ‘’Έλλη’’ καθώς θα θεω­ρού­νται άκυρες.

Σας ευχα­ρι­στούμε για την κατα­νό­ηση!».

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», τα έργα θα ξεκι­νή­σουν την προσεχή Τετάρτη 24 Φεβρουα­ρίου και αφορούν στην ανα­κα­τα­σκευή των δύο γηπέδων τένις στις εγκα­τα­στά­σεις του «Έλλη», αλλά και ανα­βάθ­μιση του ηλε­κτρο­φω­τι­σμού των γηπέδων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.