Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: «Μας άφησαν στα κρύα του λουτρού»

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την στάση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που δεν εξέτασε το αίτημα των ΠΑΕ της Football League για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, στην συνεδρίαση της Παρασκευής, εξέδωσε ο Α.Σ. Ρόδος.
Ταυτόχρονα, τα «ελάφια» προέτρεψαν τους ποδοσφαιριστές της Super League 2 να μην αγωνιστούν την Κυριακή προς υποστήριξη των συναδέλφων τους, ενώ αναρωτιούνται αν θα πρέπει να κάνουν προπονήσεις στα… μουλωχτά, ρωτώντας κάποιον Πέτρο χωρίς να διευκρινίζουν σε ποιον αναφέρονται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μήπως οι λοιμωξιολόγοι τελικά, δεν γνωρίζουν αν στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει μια επαγγελματική κατηγορία που ονομάζεται Football League;
Μήπως οι αρμόδιοι δεν έχουν αντιληφθεί πως στην Football League δραστηριοποιούνται πάνω από 800 εργαζόμενοι;
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και όχι ερασιτέχνες (και επομένως μην βάζετε στα αιτήματα για επαναλειτουργία και άλλες κατηγορίες μαζί)…
Καλά τα πανό και η υποστήριξη, αλλά δεν φτάνει. Αν ανακοινώσετε πως την Κυριακή δεν παίζετε, για τους συναδέλφους σας που είναι στα σπίτια τους… μήπως έτσι τους συγκινήσετε;
Γι’ άλλη μια Παρασκευή μας άφησαν στα κρύα του λουτρού.
Τι να κάνουμε, να κάνουμε Πέτρο κι εμείς προπονήσεις στα μουλωχτά;».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου