Αθλητικά

Διαγόρας: Δουλειά και διαρκής βελτίωση

Ικανοποιημένος τόσο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό, όσο και από την εικόνα τους στις προπονήσεις στο τελευταίο διάστημα, είναι ο προπονητής του Διαγόρα Σάκης Θεοδοσιάδης.
Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από τους αθλητές του να μην επαναπαυτούν και να συνεχίσουν την εντατική δουλειά, προκειμένου να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, να ανεβάσουν την απόδοσή τους, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League 2 με αντίπαλο τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο γήπεδο Σαρακηνών Βόλου, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν και το Σάββατο πρωί στο ίδιο γήπεδο, ενώ την Κυριακή θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι, εκτός νησιού.
Θα αντιμετωπίσουν στις 16:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου τον Α.Ο. Τρίκαλα, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του.
Από εκεί και πέρα, ο Φώτης Γεωργίου ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα από το παιχνίδι με τον Ιωνικό, με τον έμπειρο ακραίο μεσοεπιθετικό να υποβάλλεται σε θεραπείες και αναμένεται να προφυλαχθεί στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Α.Ο. Τρίκαλα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου