Αθλητικά

Ροδήλιος: 8ος ο Κούρος, ατυχία για Παπασταματάκη

Κυριάκος Παπασταματάκης και Ιάκωβος Κούρος εκπροσώπησαν τον Ροδήλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Όμνιουμ που διεξήχθη το Σάββατο στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο.
Ο Ιάκωβος Κούρος πραγματοποιώντας μία αρκετά καλή εμφάνιση, κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στον Κυριάκο Παπασταματάκη η τύχη τού… γύρισε την πλάτη.
Ο νεαρός ποδηλάτης είχε μία πτώση καθώς δεν κατάφερε να αποφύγει τους αθλητές που ήταν μπροστά του και έπεσαν, και παρότι κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα του, είχε και δεύτερη πτώση… προδομένος από το τιμόνι του το οποίο έσπασε, προφανώς από την πρώτη πτώση, με συνέπεια να αποκλειστεί από τον αγώνα και να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά στο πόδι.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ροδήλιος προς ενημέρωση:
«Με την συμμετοχή του Κυριάκου Παπασταματάκη και του Ιάκωβου Κούρου, ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ Ανδρών Γυναικών.
Θερμά συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στους αθλητές που αγωνίστηκαν, κρατάμε όλα τα θετικά στοιχεία του αγώνα, ο αθλητισμός είναι συνυφασμένος και με τις άτυχες στιγμές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την διοίκηση του Ροδήλιος Π. Ο. Ρόδου σε όλους αυτούς που στήριξαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτή την προσπάθεια του Ομίλου, όχι μόνο για τη συμμετοχή της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και σε κάθε επίπεδο.
Η στήριξή σας μας κάνει πιο δυνατούς, μας κάνει να νιώθουμε πως έχουμε πραγματικούς συμπαραστάτες και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε με στόχο ακόμα περισσότερες επιτυχίες για την Ροδίτικη ποδηλασία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου