Ειδήσεις

Σε χωριά περιόδευσε το Σάββατο ο Χατζής Χατζηευθυμίου

Στα χωριά Σορωνή, Φάνες, Καλαβάρδα, Πλατάνια, Διμυλιά και Ελεούσα περιόδευσε το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζής Χατζηευθυμίου πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ο κ. Χατζηευθυμίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους της παράταξης και τοπικά στελέχη της κάθε περιοχής και να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα σε κάθε χωριό αλλά και για τις θέσεις της παράταξής του ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Αύριο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, θα συνεχίσει τις περιοδείες του με υποψήφιους συμβούλους και σε άλλες περιοχές του νησιού.

Η επαφές που γίνονται με τους δημότες γίνονται στο πλαίσιο επικοινωνίας με τον κόσμο και της σύνταξης της τελικής διακήρυξης της παράταξης του κ. Χατζηευθυμίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου