ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο μέλος στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) η Νατάσα Βενετοκλή

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Η Ένωση Νέων Αυτο­διοι­κη­τι­κών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και έξι χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, απο­τε­λού­μενη από νέους αιρε­τούς, περι­φε­ρεια­κούς και δημο­τι­κούς συμ­βού­λους, αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χες, έπαρ­χους και αντι­δη­μάρ­χους από όλη την Ελλάδα, πιστεύ­ο­ντας πως η Τοπική Αυτο­διοί­κηση πρέπει να βρει και­νούρ­γιους και και­νο­τό­μους τρόπους ανά­πτυ­ξης και ανά­δει­ξης των τοπικών κοι­νω­νιών, συνε­χί­ζει για ακόμη μια αυτο­διοι­κη­τική περίοδο τις παρεμ­βά­σεις της σε όλη την Ελλάδα.

Με την ήδη παρου­σία εκα­το­ντά­δων νέων ανθρώ­πων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και απο­τε­λεί­ται η ΕΝΑ από νέους αυτο­διοι­κη­τι­κούς από το Καστε­λό­ριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαί­τερη χαρά ανα­κοι­νώ­νει ως νέο μέλος της, την Νατάσα Βενε­το­κλή, Περι­φε­ρειακή Σύμ­βουλο Νοτίου Αιγαίου από τη Ρόδο

και την καλω­σο­ρί­ζουμε στην πιο επι­τυ­χη­μένη πρω­το­βου­λία που έχει γίνει στην αυτο­διοί­κηση τα τελευ­ταία χρόνια, με παρέμ­βαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά.

Εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Νέων Αυτο­διοι­κη­τι­κών Ελλάδος(Ε.Ν.Α.)

Ο Πρό­ε­δρος της

Νεκτά­ριος Καλαν­τζής

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.