Αθλητικά

Ορφέας: Με Μαθιό και στην νέα χρονιά

Μετά από την συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέν διοικητικού συμβουλίου, οι άνθρωποι του Ορφέα έπιασαν δουλειά, ξεκινώντας την υλοποίηση του προγραμματισμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το πρώτο πράγμα που διευθέτησαν οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας, αφορά την τεχνική τους ηγεσία.
Το απόγευμα της Παρασκευής, μέλη της επιτροπής μετεγγραφών του συλλόγου συναντήθηκε με τον έμπειρο τεχνικό, συζητώντας την επέκταση της συνεργασίας τους.
Οι δύο πλευρές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έφτασαν σε συμφωνία, με τον Παναγιώτη Μαθιό να συνεχίζει το έργο του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Άμεσος συνεργάτης που έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» παραμένει ο Γιώργος Γιαννόπουλος, με τον Ορφέα να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Παναγιώτη Μαθιό.
Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες.
Άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Μαθιού στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μας, παραμένει ο Γιώργος Γιαννόπουλος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου