Αθλητικά

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας: Ξεκίνημα με Γιωργά, Κοστόφ και Κοτσίκο

Μετά από την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Κουτσουμπάρη, οι άνθρωποι του Αγίου Γεωργίου έστρεψαν την προσοχή τους στα του έμψυχου δυναμικού, προκειμένου να ανανεώσουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του έμπειρου τεχνικού.
Η τρεις πρώτες ανανεώσεις συνεργασίας με αθλητές είναι γεγονός, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου με τον έμπειρο αμυντικό Ανδρέα Γιωργά, τον επιθετικό Θοδωρή Κοστόφ και τον πολύπειρο μέσο Γιώργο Κοτσίκο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Άνοιξε ο… χορός των ανανεώσεων στην ομάδα μας, με τον Ανδρέα Γιωργά!
Όπως είχαμε αναφέρει, εντός των ημερών αναμένονταν τα ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχον ρόστερ με στόχο των παραμονή όλων.
Ο πρώτος που συμφώνησε να φοράει τα κιτρινόμαυρα και στην νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο Ανδρέας Γιωργάς.
Για πέμπτη συνεχή σεζόν ο πολύπειρος αμυντικός και εκ των στυλοβατών στα μετόπισθεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Κουτσουμπάρη.
Με αυτό τον τρόπο ξεκινάμε δυναμικά και έπεται συνέχεια…
Μετά την παραμονή του Ανδρέα Γιωργά, ακόμη ένας έμπειρος παίκτης συμφώνησε να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Πρόκειται για τον Γιώργο Κοτσίκο που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του με τα κιτρινόμαυρα, αποτελώντας ένα πολύ σημαντικό “εργαλείο” στα χέρια του προπονητή.
Συστάσεις φυσικά δεν χρειάζονται για τον πολύπειρο μέσο με σπουδαία καριέρα.
Συνεχίζονται οι ανανεώσεις από την διοίκηση μας με αμείωτο ρυθμό, καθώς και ο Θοδωρής Κοστόφ συμφώνησε να παραμείνει κιτρινόμαυρος.
Ο έμπειρος επιθετικός για ακόμη μια σεζόν θα συνεχίσει να σκοράρει με την φανέλα του αγαπημένου του Αγίου, από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του και δεν αποχώρησε ποτέ!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου