ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βασ. Υψηλάντης: « Τα νησιά μας χρειάζονται πολλά…Πάνω απ’ όλα όμως χρειάζονται αυτά που χάσανε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
βασιλης υψηλάντης

Ο Βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου Βα­σί­λης Α. Υψη­λά­ντης απά­ντη­σε στην κρι­τι­κή των Βου­λευ­τών του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ στο Ν. Αι­γαίο για την τη­λε­διά­σκε­ψη, με­τα­ξύ των Βου­λευ­τών της ΝΔ, του Πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Ν. Αι­γαί­ου, του Δη­μάρ­χου Ρόδου και Προ­έ­δρου της ΠΕΔ Ν.Α και του Υπουρ­γού Του­ρι­σμού, με την ακό­λου­θη δή­λω­ση:

«Τα νησιά μας χρειά­ζο­νται πολλά. Ένας λόγος πε­ρισ­σό­τε­ρο λόγω των επι­πτώ­σε­ων που δη­μιουρ­γού­νται από τις συ­νέ­πειες της παν­δη­μί­ας. Πάνω απ’ όλα όμως χρειά­ζο­νται αυτά που χά­σα­νε από τη δια­κυ­βέρ­νη­ση ΣΥ­ΡΙ­ΖΟ­Α­ΝΕΛ. Σε εθνι­κό επί­πε­δο, η Κυ­βέρ­νη­ση Μη­τσο­τά­κη, αντι­με­τω­πί­ζει τα σύν­θε­τα αυτά προ­βλή­μα­τα με τρόπο που κερ­δί­ζει την εμπι­στο­σύ­νη και τον έπαι­νο στη χώρα μας αλλά και διε­θνώς. Η τη­λε­διά­σκε­ψη ήταν δική μου πρω­το­βου­λία και αφο­ρού­σε τη συ­νεν­νό­η­ση με­τα­ξύ των Βου­λευ­τών της ΝΔ για κοινή αντι­με­τώ­πι­ση των προ­βλη­μά­των των νη­σιών μας και στην οποία προ­σε­κλή­θη­σαν ο Πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, ο Δή­μαρ­χος Ρόδου και Πρό­ε­δρος της ΠΕΔ Ν.Α και ο Υπουρ­γός Του­ρι­σμού. Πρά­ξα­με το αυ­το­νό­η­το. Και η απο­δο­χή της πρό­τα­σης εύ­λο­γη. Ο αγώ­νας μας για τα νησιά εντεί­νε­ται. Είτε το θέ­λουν, είτε όχι, οι εδώ εκ­πρό­σω­ποι του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.