Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Νοκ άουτ ο Κονέ

Ένα από τα βασικά επιθετικά του όπλα θα στερηθεί ο ΓΑΣ Ιάλυσος στο εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου (15:00) με αντίπαλο την Ένωση Ασπροπύργου, για την 23η αγωνιστική της Football League.
Ο προπονητής Νίκος Παντέλης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ιμπραχίμα Κονέ, ο οποίος τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Α.Ο. Καβάλας.
Η μαγνητική τομογραφία που έκανε ο ποδοσφαιριστής, έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο, θέτοντάς τον εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού για περίπου 10 ημέρες, επομένως εκτός από το παιχνίδι με την Ένωση Ασπροπύργου θα χάσει και την εκτός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Βέροια.
Τώρα όσον αφορά στον Κώστα Χειμωνέττο η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου παραμένει αμφίβολη. Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας που ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο, συνεχίζει τις θεραπείες, ενώ χθες συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.
Ο ποδοσφαιριστής θα το… παλέψει έως και την τελευταία στιγμή, καθώς θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Νίκο Παντέλη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ένωση Ασπροπύργου, με την συμμετοχή του να ξεκαθαρίζει το πρωί του Σαββάτου.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και στην διάθεση του Νίκου Παντέλη.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις, συνεχίστηκαν χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού, με ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία των «τοξοβόλων» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις τακτικής, στημένες μπάλες και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Η αναμέτρηση με την Ένωση Ασπροπύργου είναι αποφασιστικής σημασίας για τον ΓΑΣ Ιάλυσος, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου οι «τοξοβόλοι» να παραμείνουν δυναμικά μέσα στην διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσουν το πολύτιμο «τρίποντο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου