Αθλητικά

Ο πρώτος ποδηλατικός αγώνας της χρονιάς

Ο ΠΟΡ Ροδήλιος διοργάνωσε τον πρώτο διασυλλογικό αγώνα της χρονιάς, το Rhodes Grand Prix Hero Bike Festival 2030, το περασμένο Σάββατο και οι μικροί αθλητές όλων των ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αψηφώντας τον καιρό που δεν ήταν σύμμαχος τους, αλλά δείχνοντας μας πως η αγάπη τους για αυτό που κάνουν ξεπερνάει όλα τα εμπόδια!
Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας στιγμές χαράς και συγκίνησης. Μεγάλη έκπληξη ήταν οι νέοι αθλητές που πραγματικά πήραν μέρος στον πρώτο τους αγώνα και μας εντυπωσίασαν με το πάθος τους!
Μετά τους αγώνες όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια πίστα δεξιοτεχνίας στο πλαίσιο του hero bike festival 2030 που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ροδήλιος, αφιερωμένη στους 17 στόχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ( Ο.Η.Ε) για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη εξάλειψη της φτώχειας.
Έπειτα η κυρία Ελένη Καρύδη πρόεδρος της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας, κατά τη διάρκεια των απονομών έδωσε το δικό της μήνυμα, για την ασφάλεια στο δρόμο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου