Αθλητικά

Εθνικός Αρχίπολης: Με Καραγιάννη στα γκολπόστ

Τον τερματοφύλακα που θα υπερασπιστεί την εστία του Εθνικού Αρχίπολης στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 2ο όμιλο, βρήκαν οι άνθρωποι του συλλόγου.
Ο λόγος για τον έμπειρο γκολκίπερ Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον Άρη Αρχαγγέλου από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.
Ο αθλητής συναντήθηκε με την διοίκηση του Εθνικού, υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του και ο σύλλογος επισημοποίησε την απόκτησή του με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Αρχαγγέλου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».
Από εκεί και πέρα, ο Καραγιάννης θα αντικαταστήσει τον Λευτέρη Σκυλλά, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ομάδα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, όπως είχε ενημερώσει ο Εθνικός.
Οι Αρχιπολενοί κίνησαν τις διαδικασίες, λύνοντας την συνεργασία τους με τον έμπειρο γκολκίπερ, γνωστοποιώντας το… διαζύγιο των δύο πλευρών με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«O Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Σκυλλά. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνεχεία στον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό».
Ευχαριστήριο στην Gyrogwnia Afandou
Την Τρίτη ο Εθνικός Αρχίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με τον σύλλογο να εκδίδει την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχιπολής ευχαριστεί την Gyrogwnia Afandou για το τραπέζι που παρέθεσε στην ομάδα μας, κατά την σημερινή (σ.σ. Τρίτη) κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου