ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΔ: Ο Στεφανάκης ομιλητής στο 20ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ- ΕΠΣΔ

Με ανα­κοί­νω­ση στην επί­ση­μη ιστο­σε­λί­δα της η ΕΠΣΔ, ενη­μέ­ρω­σε ότι ο αντι­πρό­ε­δρος της Ένω­σης Θε­ο­δό­σης Στε­φα­νά­κης θα είναι ομι­λη­τής στο 20ο Συ­νέ­δριο Διοί­κη­σης Αθλη­τι­σμού και Ανα­ψυ­χής που θα διε­ξα­χθεί από τις 24 έως και τις 26 Ια­νουα­ρί­ου στην Θεσ­σα­λο­νί­κη.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση:

«Στο 20ο Συ­νέ­δριο Διοί­κη­σης Αθλη­τι­σμού και Ανα­ψυ­χής με τίτλο: ‘’Σύγ­χρο­να και Εναλ­λα­κτι­κά Μο­ντέ­λα Ανά­πτυ­ξης της Αθλη­τι­κής Βιο­μη­χα­νί­ας’’, το οποίο θα διε­ξα­χθεί στη Θεσ­σα­λο­νί­κη στο “Mediterranean Palace”, στο διά­στη­μα από τις 24 έως τις 26 Ια­νουα­ρί­ου και έχει τίτλο: ‘’Σύγ­χρο­να και Εναλ­λα­κτι­κά Μο­ντέ­λα Ανά­πτυ­ξης της Αθλη­τι­κής Βιο­μη­χα­νί­ας’’ θα συμ­με­τά­σχει ως ομι­λη­τής ο αντι­πρό­ε­δρος της Ένω­σης μας κ. Θε­ο­δό­σης Στε­φα­νά­κης με θέμα: ‘’Βα­σι­κές Έν­νοιες για την Οι­κο­νο­μι­κή Δια­χεί­ρι­ση των Ερα­σι­τε­χνι­κών Αθλη­τι­κών Σω­μα­τεί­ων’’.

Η εκ­προ­σώ­πη­ση της ΕΠΣΔ σε ένα ση­μα­ντι­κό αθλη­τι­κό και επι­στη­μο­νι­κό συ­νέ­δριο απο­τε­λεί ιδιαί­τε­ρη τιμή.

Συν­διορ­γα­νω­τές του Συ­νε­δρί­ου είναι το Τμήμα Επι­στή­μης Φυ­σι­κής Αγω­γής και Αθλη­τι­σμού (ΤΕΦΑΑ) του Αρι­στο­τε­λεί­ου Πα­νε­πι­στη­μί­ου Θεσ­σα­λο­νί­κης (ΑΠΘ) και το Ερ­γα­στή­ριο Διοί­κη­σης Αθλη­τι­σμού Του­ρι­σμού και Ανα­ψυ­χής του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ.

Η Ελ­λη­νι­κή Επι­στη­μο­νι­κή Εται­ρεία Διοί­κη­σης Αθλη­τι­σμού & Ανα­ψυ­χής ανοί­γει τις πύλες της (24-26 Ια­νουα­ρί­ου στη Θεσ­σα­λο­νί­κη) με πάνω 300 σύ­νε­δρους από την Ελ­λά­δα, την Κύπρο και το εξω­τε­ρι­κό.

Στις τρεις μέρες του συ­νε­δρί­ου εκ­πρό­σω­ποι του αθλη­τι­σμού από όλους τους χώ­ρους, κα­θη­γη­τές Πα­νε­πι­στη­μί­ων, εκ­πρό­σω­ποι των Μ.Μ.Ε. θα πε­ρά­σουν από τις “στρογ­γυ­λές τρά­πε­ζες” του συ­νε­δρί­ου εμπλου­τί­ζο­ντας την συ­γκε­κρι­μέ­νη θε­μα­το­λο­γία με μο­να­δι­κό στόχο και σκοπό την ανά­δει­ξη των νέων διε­θνών δε­δο­μέ­νων για την ορ­γά­νω­ση και διοί­κη­ση του αθλη­τι­σμού.

Το Συ­νέ­δριο ανα­μέ­νε­ται να το πα­ρα­κο­λου­θή­σει με­γά­λος αριθ­μός επι­στη­μό­νων, κα­θη­γη­τών φυ­σι­κής αγω­γής, επαγ­γελ­μα­τιών, στε­λε­χών της το­πι­κής αυ­το­διοί­κη­σης και άλλων δομών που συν­δέ­ο­νται με την ορ­γά­νω­ση και διοί­κη­ση της άσκη­σης της αθλη­τι­κής ανα­ψυ­χής και του αθλη­τι­κού του­ρι­σμού στην Ελ­λά­δα με στόχο να συ­νει­σφέ­ρει στην το­πι­κή και πε­ρι­φε­ρεια­κή αθλη­τι­κή ανά­πτυ­ξη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.