ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Με Kone για το «τρίποντο»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ- ΚΟΝΕ
????????????????????????????????????

Χα­ρα­κτή­ρα… τε­λι­κού έχει το ση­με­ρι­νό εντός έδρας παι­χνί­δι για τον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος με αντί­πα­λο το Αι­γά­λεω, που θα ξε­κι­νή­σει στις 13:00 στο «Οι­κο­νο­μί­δειο» στο πλαί­σιο της 16ης αγω­νι­στι­κής της Football League.

Οι «το­ξο­βό­λοι» θέ­λουν πάση θυσία τους τρεις βαθ­μούς της νίκης, προ­κει­μέ­νου να… βγουν από την επι­κίν­δυ­νη ζώνη του υπο­βι­βα­σμού για να κοι­τά­ξουν με ακόμα με­γα­λύ­τε­ρη αι­σιο­δο­ξία της συ­νέ­χεια της σεζόν και την μάχη για την εξα­σφά­λι­ση της πα­ρα­μο­νής στην κα­τη­γο­ρία.

Οι Βαγ­γέ­λης Χο­σά­δας και Αγα­πη­τός Αμπε­λά, τρί­βουν τα χέρια τους από ικα­νο­ποί­η­ση, καθώς θα έχουν στην διά­θε­σή τους και το τε­λευ­ταίο με­τεγ­γρα­φι­κό από­κτη­μα του συλ­λό­γου Brahima Bruno Kone.

Το δελ­τίο του Ιβο­ρια­νού επι­θε­τι­κού εκ­δό­θη­κε από την ΕΠΟ, βρί­σκε­ται στα χέρια των αν­θρώ­πων του ΓΑΣ Ιά­λυ­σος και υπο­λο­γί­ζε­ται για το ση­με­ρι­νό κρί­σι­μο παι­χνί­δι, καθώς στις προ­πο­νή­σεις που συμ­με­τεί­χε έδει­ξε σε καλή αγω­νι­στι­κή κα­τά­στα­ση και δεν απο­κλεί­ε­ται το τε­χνι­κό επι­τε­λείο των «το­ξο­βό­λων» να τον συ­μπε­ρι­λά­βει στην βα­σι­κή εν­δε­κά­δα.

Φυ­σι­κά στην διά­θε­ση των Χο­σά­δα και Αμπε­λά βρί­σκο­νται και όλα τα υπό­λοι­πα με­τεγ­γρα­φι­κά απο­κτή­μα­τα του Ια­νουα­ρί­ου, εκτός από τον Μα­τί­ας Τά­ντιτς με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ» να ανα­φέ­ρουν ότι μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο ο Σέρ­βος με­σο­ε­πι­θε­τι­κός θα έρθει στο νησί μας για να ολο­κλη­ρω­θεί και τυ­πι­κά η από­κτη­σή του.

Ο μο­να­δι­κός πο­δο­σφαι­ρι­στής που δεν υπο­λο­γί­ζε­ται είναι ο τι­μω­ρη­μέ­νος Μάρ­κος Μα­ρα­γκου­δά­κης που θα εκτί­σει την δεύ­τε­ρη αγω­νι­στι­κή της ποι­νής του, καθώς ο Σταύ­ρος Κου­γιός ξε­πέ­ρα­σε τον τραυ­μα­τι­σμό του και είναι ετοι­μο­πό­λε­μος.

Τώρα όσον αφορά στην προ­ε­τοι­μα­σία των «το­ξο­βό­λων», ολο­κλη­ρώ­θη­κε χθες νωρίς το με­ση­μέ­ρι στο «Οι­κο­νο­μί­δειο» με ασκή­σεις τα­κτι­κής και ενερ­γο­ποί­η­σης των πο­δο­σφαι­ρι­στών.

Οι Χο­σά­δας και Αμπε­λάς κά­λε­σαν όλους τους δια­θέ­σι­μους αθλη­τές να βρί­σκο­νται σή­με­ρα στα απο­δυ­τή­ρια, καθώς λίγο πριν από την σέ­ντρα θα ανα­κοι­νώ­σουν την απο­στο­λή και την βα­σι­κή εν­δε­κά­δα.

«Σφυ­ρί­ζει» ο Τσο­που­λί­δης

Ο Πα­να­γιώ­της Τσο­που­λί­δης από τον σύν­δε­σμο Ξάν­θης θα διευ­θύ­νει το ση­με­ρι­νό παι­χνί­δι της 16ης αγω­νι­στι­κής της Football League ανά­με­σα στον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος και το Αι­γά­λεω.

Πρώ­τος βοη­θός ορί­στη­κε ο Μά­ριος Γκιό­σης από τον σύν­δε­σμο Ξάν­θης, ενώ δεύ­τε­ρος βοη­θός θα είναι ο Πα­να­γιώ­της Τερ­ζό­που­λος από τον σύν­δε­σμο Έβρου και όχι ο Θα­νά­σης Κα­ρα­γιάν­νης από τον σύν­δε­σμο Θρά­κης που είχε αρ­χι­κά ανα­κοι­νω­θεί. Τέ­ταρ­τος διαι­τη­τής θα είναι ο Τάσος Γιαν­νου­κάς του συν­δέ­σμου Δω­δε­κα­νή­σου και πα­ρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σί­ας η Ελένη Λα­μπα­δα­ρί­ου του συν­δέ­σμου Πει­ραιά.

Ανα­λυ­τι­κά:

Football League

16η αγω­νι­στι­κή

Σάβ­βα­το

• «Οι­κο­νο­μί­δειο» 1:00μ.μ.

ΓΑΣ Ιά­λυ­σος- Αι­γά­λεω

Διαι­τη­τές: Τσο­που­λί­δης, Γκιό­σης, Τερ­ζό­που­λος

4ος διαι­τη­τής: Γιαν­νου­κάς

Παρ. διαι­τη­σί­ας: Λα­μπα­δα­ρί­ου

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.