Αθλητικά

Α. Σ. Ρόδος: Νίκη για να εδραιωθεί στην κορυφή

Σήμερα στις 11:30 το πρωί ο Α.Σ. Ρόδος θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης από τον τοπικό Αιολικό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Τα «ελάφια» προέρχονται από το ρεπό τους και θα επιδιώξουν να κατακτήσουν ακόμα μία εκτός έδρας νίκη, που θα τους εδραιώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Φυσικά γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, γι’ αυτό και ο Νίκος Κουρμπανάς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα, πειθαρχία και σωστή τακτική αντιμετώπιση του αντιπάλου, έτσι ώστε οι «πράσινοι» να οδηγηθούν στο «τρίποντο».
Η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το παιχνίδι με τον Αιολικό, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Κουρμπανάς ανακοίνωσε την αποστολή, που συγκροτούν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Τζήμας, Καμπάς, Νικολόπουλοος, Βουργουντζής, Γιόνδης, Ραχήμ, Σουλάι, Κλιγγόπουλος,Κανταρτζής, Δελαπόρτας, Μισέλ, Παπαθανασίου, Σταυλάς, Μπίσα, Σούλης, Αλιμερκάι, Μπουντόπουλος, Χατζησάββας, Πίτκας.
Εκτός έμειναν οι Ηλίας Τριχάκης και Στέλιος Χατζηπέτρος που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για λόγους τακτικής.
Να σημειώσουμε ότι ο Βαγγέλης Πίτκας παρότι είναι τραυματίας, ακολούθησε την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η αποστολή του Α.Σ. Ρόδος αναχώρησε για την Μυτιλήνη το πρωί της Παρασκευής, αεροπορικώς.
«Σφυρίζει» ο Τζαμουτζαντώνης
Ο Παντελής Τζαμουτζαντώνης από τον σύνδεσμο Χίου θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι του Α.Σ. Ρόδος με τον Αιολικό στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.
Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Πετρίδης από τον σύνδεσμο Χίου και Γιώργος Χριστοδούλου από τον σύνδεσμο Ημαθίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μανώλης Γιαννουγλίδης από τον σύνδεσμο Αθηνών.
Αναλυτικά:
Γ’ Εθνική Κατηγορία
6ος όμιλος
8η αγωνιστική
Σάββατο
• Δ. Σ. Μυτιλήνης 11:30π.μ.
Αιολικός- Α.Σ. Ρόδος
Διαιτητές: Τζαμουτζαντώνης, Πετρίδης, Χριστοδούλου
Παρ. διαιτησίας: Γιαννουγλίδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου