Αθλητικά

Διγενής: Αποφασισμένος στο Παραδείσι

Μακριά από την έδρα του δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ο Διγενής Κοσκινού.
Το συγκρότημα του Γιάννη Καμίτση θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 16:30 στο γήπεδο Παραδεισίου από τον τοπικό Κλεάνθη.
Οι Κοσκινιάτες προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από τον Κλεόβουλο, γι’ αυτό και απέναντι στους «ροσονέρι» θέλουν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να… ανοίξουν λογαριασμό στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο έμπειρος τεχνικός του Διγενή γνωρίζει ότι η αναμέτρηση είναι δύσκολη, αφού και οι γηπεδούχοι θέλουν τους βαθμούς, γι’ αυτό και έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του πάθος, αγωνιστική πειθαρχία και αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό, θεωρώντας ότι αυτά τα στοιχεία θα οδηγήσουν την ομάδα του στην κατάκτηση βαθμών ή βαθμού.
Το ευχάριστο για τον Γιάννη Καμίτση είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός από τον στρατευμένο Παντελή Κατσαμάκη όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και οικογενειακό διπλό μικρής διάρκειας.
Κινείται μετεγγραφικά
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η διοίκηση του Διγενή είναι έτοιμη να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό, ενόψει της συνέχειας το πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κοσκινιάτες έχουν ξεχωρίσει δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένονται τα νεότερα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου