Ειδήσεις

Βεσυρόπουλος: Η μείωση ΕΝΦΙΑ θα γίνει με τις τωρινές αντικειμενικές αξίες

πολυκατοικιες

Η μείωση του ΕΝΦΙΑ θα γίνει με τις τωρινές αντικειμενικές αξίες, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, σημειώνοντας πως από το 2020 οι αντικειμενικές αξίες θα εναρμονιστούν με τις εμπορικές

Αναφερόμενος στη μείωση του ΕΝΦΙΑ σε τρεις κατηγορίες που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, ο κ. Βεσυρόπουλοςεξήγησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι μικρή ακίνητη περιουσία είναι έως 60.000 ευρώ, η μεσαία από 60.000 έως ένα εκατομμύριο και η μεγάλη από ένα εκατομμύριο και πάνω.

Ο κ. Βεσυρόπουλος έκανε λόγο για δίκαιη μείωση για φέτος, σημειώνοντας ότι του χρόνου θα υπάρξει και άλλη μία μείωση 10%.

Υπογράμμισε τέλος, ότι η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ θα καταβληθεί και φέτος στις 30 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: skai.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.