Αθλητικά

Διαγόρας Βατίου: «Έκλεισε» Καλημέρης, παρελθόν ο Ποζατζίδης

Διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν όσον αφορά στην παραμονή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας είναι ο Διαγόρας Βατίου, παρότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα, με μόλις ένα βαθμό στην συλλογή του.
Οι άνθρωποι του συλλόγου προχώρησαν στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, ενόψει της συνέχειας, καθώς έφτασαν σε συμφωνία με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Κώστα Καλημέρη που έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε. Κατταβιάς.
Ο ποδοσφαιριστής ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον σύλλογο και από ημέρα σε ημέρα θα εκδοθεί το δελτίο του, προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Καμπούρη για το εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Διγενή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
Πάντως, οι Βατενοί αριθμούν έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο στο έμψυχο δυναμικό τους, καθώς παρελθόν αποτελεί ο Στέλιος Ποζατζίδης αφού λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον έμπειρο μέσο να είναι ελεύθερος προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.
Στα αγωνιστικά
Το μυαλό όλων στον Διαγόρα Βατίου βρίσκεται στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Διγενή για την 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα ελπίζει σε ένα θαύμα για την εξασφάλιση της παραμονής.
Η προετοιμασία των Βατενών ολοκληρώθηκε χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στο στρατόπεδο του Διαγόρα Βατίου και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Γιάννη Καμπούρη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου