Αθλητικά

Νέος προπονητής στην Ε.Α. Καλύμνου ο Κωνσταντινίδης!

Ο Στέλιος Κωνσταντινίδης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ε.Α. Καλύμνου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος τεχνικός βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα, οι οποίες είχαν αίσιο τέλος και έτσι μετακομίζει στο νησί των «σφουγγαράδων» για να αποτελέσει το διάδοχο του Σωτήρη Τσααλίδη, που πήγε στον Ιπποκράτη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Και το όνομα αυτού …. Στέλιος Κωνσταντινίδής! Μία ιστορία , μία σπουδαία  προσωπικότητα στο προπονητικό team της Ένωσης Αττάλου & Καλύμνου (Ε.Α.ΚΑ.). Ιδιαίτερη χαρά και τιμή νιώθουμε ως Δ.Σ. που θα συνεργαστούμε με τον Ρόδιο  έμπειρο προπονητή , του οποίου η πορεία γνωστή και άκρως επιτυχημένη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για το δύσκολο έργο που ανέλαβε και θα είμαστε αρωγοί στους ψηλούς στόχους που έβαλε εκείνος και η ομάδα».

Μάλιστα, ο Στέλιος Κωνσταντινίδης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο 12sports.gr μετά τη συμφωνία του με την ομάδα από το νησί των «σφουγγαράδων». «Μετά 21 χρόνια  σε ένα ιστορικό σωματείο τον Διαγόρα ήρθε η ώρα να συνεργαστώ με ένα άλλο ιστορικό σωματείο της Καλύμνου, την Ε.Α.ΚΑ. Ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου, αλλά και τα μέλη του προπονητικού team με έπεισαν ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για  σωστή δουλεία με το δυναμικό και τις υπάρχουσες συνθήκες. Τους ευχαριστώ για την τιμή που μου έκαναν. Ώρα για δουλεία  σε όλα τα τμήματα, απ’ όλους μας, αν θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα στο τέλος ανάλογα με τις προσδοκίες μας και τους στόχους  μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου