Αθλητικά

Μανώλης Χατζηφούντας: «Θα εξετάσω τις προτάσεις, προτεραιότητα ο ΔΙ.ΑΣ»

Έχοντας ένα πολύ καλό όνομα στην ποδοσφαιρική αγορά είναι λογικό ο Μανώλης Χατζηφούντας να βρίσκεται σε κάθε μετεγγραφική περίοδο στην λίστα αρκετών ομάδων που θέλουν μια δοκιμασμένη και σίγουρη λύση για την επιθετική τους γραμμή.
Ο επιθετικός του ΔΙ.ΑΣ. έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Γ’ Εθνικής και σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στο σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα της Κω, ξεκαθάρισε μεν ότι ο ΔΙ.ΑΣ. έχει προτεραιότητα αλλά θα εξετάσει αρχικά τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση μου και σίγουρα είναι ένα κίνητρο για μένα να ξέρω πως με θέλουν ομάδες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Έχω κάποιες προτάσεις στα χέρια μου, θα τις εξετάσω όλες με προσοχή και θα αποφασίσω ξεκαθαρίζοντας βέβαια ότι προτεραιότητα έχει η ομάδα του ΔΙ.ΑΣ.».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου