ΕΙΔΗΣΕΙΣ

52χρονος κατείχε κάνναβη και κοκαΐνη

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Κοκαϊνη

Ποι­νι­κές διώξεις για δια­κί­νηση ναρ­κω­τι­κών με την μορφή της κατοχής και της από­πει­ρας πώλησης άσκησε χθες η Εισαγ­γε­λέας Υπη­ρε­σίας εις βάρος ενός 52χρονου, άνεργου Ροδίτη, που συνε­λή­φθη την 31η Μαϊου 2018 το βράδυ στην οδό Απο­στό­λου Παύλου από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δίωξης Ναρ­κω­τι­κών Ρόδου.

Μαζί με τον 52χρονο συνε­λή­φθη κι ένας 48χρονος Ροδίτης, που παρα­πέμ­φθηκε σε δίκη ενώπιον του Αυτό­φω­ρου Μονο­με­λούς Πλημ­με­λειο­δι­κείου για από­πειρα αγοράς ναρ­κω­τι­κών και κρίθηκε αθώος καθώς δεν επι­βε­βαιώ­θη­καν τα όσα του απο­δί­δο­νται.

Πιο συγκε­κρι­μένα το βράδυ της Πέμπτης ο πρώτος κατη­γο­ρού­με­νος εντο­πί­σθηκε από Αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε. επί της οδού Απο­στό­λου Παύλου.

Κατά τον έλεγχό του, παρέ­δωσε στους αστυ­νο­μι­κούς, μία πλα­στική συσκευα­σία με ακα­τέρ­γα­στη κάνναβη μικτού βάρους 50,4 γραμ­μα­ρίων και μία αυτο­σχέ­δια πλα­στική συσκευα­σία με κοκαΐνη μικτού βάρους 0,9 γραμ­μα­ρίων Κατά την διάρ­κεια διε­νέρ­γειας του αστυ­νο­μι­κού ελέγχου εμφα­νί­στηκε στο σημείο ο δεύ­τε­ρος, ο οποίος δεν αντι­λή­φθηκε την παρου­σία των αστυ­νο­μι­κών και σύμφωνα με την αστυ­νο­μία σκοπός του ήταν να αγο­ρά­σει αδιευ­κρί­νι­στη ποσό­τητα ναρ­κω­τι­κών ουσιών από τον πρώτο, κρα­τώ­ντας στο χέρι του το χρη­μα­τικό ποσό των 150 ευρώ.

Ακο­λού­θησε έρευνα στην οικία του πρώτου παρου­σία εκπρο­σώ­που δικα­στι­κής αρχής όπου ουδέν ανευ­ρέθη.

Ο πρώτος κατη­γο­ρού­με­νος εξε­τα­ζό­με­νος υπο­στή­ριξε ότι κατείχε τα ναρ­κω­τικά για ιδίαν χρήση ως εξαρ­τη­μέ­νος ενώ τόνισε ότι παρα­κο­λου­θεί πρό­γραμμα απε­ξάρ­τη­σης.

Ο δεύ­τε­ρος κατέ­θεσε ότι φτιά­χνει μια οικία στην δυτική πλευρά του νησιού και συνα­ντή­θηκε με τον πρώτο ο οποίος εργά­ζε­ται στην ανα­κύ­κλωση και έμαθε ότι μπο­ρούσε να τον προ­μη­θεύ­σει με συσκευές έναντι συμ­φέ­ρου­σας τιμής.

Επρό­κειτο όπως είπε να αγο­ρά­σει ένα ψυγείο και συμ­φώ­νη­σαν να συνα­ντη­θούν προ­κει­μέ­νου να το δει κι αν ήταν σε καλή κατά­σταση να το αγο­ρά­σει.

Του τηλε­φώ­νησε πήγε να τον συνα­ντή­σει και συνε­λή­φθη.

Ως συνή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σης του πρώτου παρί­στα­ται ο δικη­γό­ρος κ. Στέλιος Κιουρ­τζής και του δεύ­τε­ρου ο δικη­γό­ρος κ. Στέλιος Αλε­ξαν­δρής.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.