Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ ενημέρωσε ότι την Κυριακή 29 Απριλίου θα διεξαχθούν τουρνουά Τζούνιορ και Προτζούνιορ τα οποία διοργανώνει η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης.
Αναλυτικά:
«Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθούν τουρνουά Τζούνιορ και Προτζούνιορ, σε ένα γήπεδο, απογευματινές ώρες. Τυχόν αιτήματα σωματείων έως την Πέμπτη 26/04/2018 και ώρα 12:00. Το γήπεδο θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 25/04/2018»































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.