ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευαγόρας: Στα «πράσινα» Θύμιος και Κοντός

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΥΑΓΟΡΑΣ

Στην από­κτηση δύο ποδο­σφαι­ρι­στών, ενι­σχύ­ο­ντας το έμψυχο δυνα­μικό του ενόψει της συνέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κατη­γο­ρίας, προ­χώ­ρησε ο Ευα­γό­ρας.

Οι «πρά­σι­νοι» της πόλης μας απέ­κτη­σαν τους νεαρούς ταλα­ντού­χους ποδο­σφαι­ρι­στές, Βαγγέλη Κοντό που αγω­νί­ζε­ται στην άμυνα και Χρήστο Θύμιο που αγω­νί­ζε­ται στην επίθεση, επι­ση­μο­ποιώ­ντας τις μετεγ­γρα­φές με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Ο Α.Ο. Ευα­γό­ρας Ρόδου ανα­κοι­νώ­νει την από­κτηση δύο νεαρών ποδο­σφαι­ρι­στών. Πρό­κει­ται για τον Βαγγέλη Κοντό (γεν­νη­θείς του 2001) αμυ­ντικό, προ­ερ­χό­μενο από την ακα­δη­μία του Α.Σ. Ρόδος και τον Χρήστο Θύμιο ( γεν­νη­θείς του 2003) επι­θε­τικό, προ­ερ­χό­μενο από την ακα­δη­μία του Αρένα. Τους καλω­σο­ρί­ζουμε και τους ευχό­μα­στε υγεία και επι­τυ­χίες».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.