Αθλητικά

Πεζοπορία στον Προφήτη Ηλία

Το Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, ενημερώνει ότι μιας σπάνιας ομορφιάς πεζοπορική διαδρομή, επτά χιλιομέτρων περίπου, έχει πλέον καθοριστεί ημερολογιακά και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο του Προφήτη Ηλία, με εκκίνηση από το «Έλαφος/Ελαφίνα», σταθμούς στη θέση «Εφταπόρτη» της παλαιές ιταλικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης και τερματισμό το εξωκλήσι των Ασωμάτων Απολλώνων, όπου θα λάβει χώρα μουσικοχορευτικό απόγευμα, με τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Απολλώνων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Απολλώνων «Νέοι Ορίζοντες», του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Απόλλων» Απολλώνων, καθώς και με την αρωγή της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, αλλά και των εθελοντικών ομάδων διάσωσης και υποστήριξης που ακολουθούν πάντα για την ασφάλεια των πεζοπόρων.

Η σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα: «Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους πεζοπόρους, καθώς και εκείνους που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν με εμπεριστατωμένες και τεκμηριωμένης γνώσεις τα φυσιολατρικά και ιστορικά ενδιαφέροντας τους για την πανέμορφο πευκόφυτο περιβάλλοντα χώρο του Προφήτη Ηλία, με τα δεκάδες δασικά μονοπάτια και τις ιστορικές θέσεις και οικήματα του, στην πλειοψηφία τους σχεδόν άγνωστα στο ευρύτερο κοινό, να αφήσουν την ημερομηνία της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, «ανοικτή» και να μας ακολουθήσουν.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται σθεναρά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας και ειδικότερα από τον καθ’ ύλην Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα του Τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κ. Στέφανο Κυριαζή».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου