Αθλητικά

Στέκι του οι… Ασκληπειάδες…!

Το δικό του στέκι έχει πλέον αποκτήσει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος… Ένα μέρος, όπου οι άνθρωποι του συλλόγου, οι φίλοι της ομάδας αλλά και ο απλός κόσμος θα μπορούν να βρίσκονται και να χαλαρώνουν. Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις της Κοινωνικής Επιχείρησης «Ασκληπειάδες», (στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) οι οποίες είναι πραγματικά εξαιρετικές και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από άλλα σύγχρονα κτίρια. Μάλιστα εκεί βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Τάκης Καλούδης, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο αρχηγός και αθλητής της ομάδας Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο γυμναστής Γιώργος Μποσγανάς και ο Μανώλης Ζηδιανάκης. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος μάλιστα εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μπασκετικό ραντεβού είχαν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Ασκληπειάδες», ο πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Τάκης Καλούδης με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον αθλητή και προπονητή της ομάδας Μιχάλη Χατζηδημητρίου, τον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Μποσγανά και τον Μανώλη Ζηδιανάκη. Ο τελευταίος τους ξενάγησε στον πολύ όμορφο χώρο, που διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, ξενώνα, καφετέρια και σνακ μπαρ. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος και φυσικά όλος ο κόσμος απέκτησαν το δικό τους σύγχρονο σπίτι με όλες τις απαραίτητες αθλητικές υποδομές και προδιαγραφές. Οι εγκαταστάσεις είναι ανοιχτές για όλους τους Ροδίτες, για όλες τις ώρες, για να περάσουν ευχάριστα με την παρέα τους. Μετά το τέλος της ξενάγησης, έγινε συζήτηση για τα διάφορα οργανωτικά θέματα εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά τον κ. Μανώλη Ζηδιανάκη, τους συνεργάτες του και όλο το υπαλληλικό προσωπικό».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου