Αθλητικά

Ποσειδώνας Καρπάθου: Στο πλευρό των Ακαδημίων ο ΟΠΑΠ

Οι Ακαδημίες του Ποσειδώνα Καρπάθου είναι οι δεύτερες στα Δωδεκάνησα ( μετά από αυτές του Κλεάνθη) που επιλέχθηκαν από τον ΟΠΑΠ για το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:
«Χορηγία σταθμός για Ποσειδώνα . Ο ΟΠΑΠ χορηγεί τις ακαδημίες μας.
Ο Ποσειδώνας Καρπάθου δεν σταματάει να γράφει ιστορία. Για ακόμα μια φορά αναγνωρίστηκε και μάλιστα έμπρακτα το έργο που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας. Με χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι ο σύλλογός μας, εξετάστηκε και επιλέχθηκε από τον ΟΠΑΠ να είναι στους τρεις συλλόγους της Δωδεκανήσου που θα επιχορηγηθούν από το καινοτόμο πρόγραμμα του οργανισμού ΄΄Αθλητικές Ακαδημίες 2017-2018΄΄. Κλιμάκιο του οργανισμού, επισκέφθηκε όλες τις ομάδες της Δωδεκανήσου, έκανε αυτοψία στις εγκαταστάσεις και πήρε συνεντεύξεις από τους προέδρους και τους προπονητές για την ανάλυση του πλάνου και του σχεδιασμού. Ο Ποσειδώνας, το καμάρι της Καρπάθου, πέρασε με απόλυτη επιτυχία τον έλεγχο και πλέον τιμά την Κάρπαθο και τα Δωδεκάνησα με αυτή την συμμετοχή.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΟΠΑΠ Α.Ε. για την επιλογή και την ένταξή μας στο πρόγραμμα και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του. Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Δωδεκανήσου που είναι πάντα δίπλα μας. Ευχαριστούμε εσάς, τους γονείς που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας.
Μεγαλώνουμε, δυναμώνουμε, προχωράμε.
Ευχαριστούμε…
Υ.Γ. Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τις ακαδημίες μας ξεκίνησαν. Φέρε το παιδί σου μαζί μας και χάρισε του την εμπειρία να είναι σε μια ομάδα πρότυπο. Οι εγγραφές ξεκινούν από την Δευτέρα στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Πηγαδίων και στο Καφέ Διαπόρι στα Πηγάδια. Έλα μαζί μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου