Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Υπενθύμιση για την Σχολή Προπονητών

Από τις 19 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου θα διεξαχθεί στο νησί μας η Σχολή Προπονητών UEFA PRO.
Η ΕΠΣΔ με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, υπενθύμισε στους ποδοσφαιριστές που θέλουν να συμμετάσχουν στα πρακτικά μαθήματα βοηθώντας στην Σχολή, να δηλώσουν την συμμετοχή τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες, με καταξιωμένους προπονητές, με μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι οι Καραγκούνης, Τσιάρτας, Αμανατίδης, Σπανός, Κορακάκης κ.ά, θα έχουν τη δυνατότητα όσοι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές (από 14 ετών και άνω) επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, στα πρακτικά μαθήματα της Σχολής Προπονητών UEFA PRO που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από τις 19/06 έως τις 06/07/2017. Οι πρακτικές ασκήσεις για τη Σχολή πραγματοποιούνται από τις 8:30 έως τις 13:30, για το παραπάνω χρονικό διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με fax: 22410-22909 ή με email: epsdod@hotmail.com».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου