Δοκιμασία στην Κύπρο…

Τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια θα κληθεί να δώσει στην Κύπρο ο Κολοσσός ΒΑΠ από 5-9 Οκτωβρίου. Οι «θαλασσί» θα αντιμετωπίσουν αρχικά σε φιλικό παιχνίδι (την προσεχή Τρίτη) την Α.Ε. Λεμεσού, ενώ από 7-9 Οκτωβρίου θα πάρουν μέρος στο τουρνουά, που διοργανώνει ο Κεραυνός Στροβόλου. Σ’ αυτό η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τη βουλγαρική Lukoil Akademik (έπαιξε και στο Eurocup), την νταμπλούχο Κύπρο ΕΘΑ Εγκώμης και το διοργανωτή Κεραυνό Στροβόλου.
Μάλιστα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και το πρόγραμμα του τουρνουά, το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα δυνατό. Στην Κύπρο οι «θαλασσί» πρόκειται να δώσουν τα τρία τελευταία φιλικά τους παιχνίδια, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στους αγώνες αυτούς, ο Βασίλης Φραγκιάς πρόκειται να βγάλει τα πλέον χρήσιμα συμπεράσματα του, θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές του και θα περιμένει από τους αθλητές του, να εφαρμόσουν τα όσα γίνονται σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις. ¶λλωστε η δυναμική των αντίπαλων ομάδων, επιτρέπει στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος δούλεψε επί σειρά ετών στην Κύπρο, να «τεστάρει» τον Κολοσσό ΒΑΠ, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της Α1.
Όσον αφορά στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα της Τρίτης με την Α.Ε. Λεμεσού, αυτό είναι κάτι που θα ανακοινωθεί ενός των επόμενων ημερών και μετά από συνεΝνόηση με την κυπριακή ομάδα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(07/10):
(17:15): Lukoil Akademik- Κολοσσός ΒΑΠ
(19:30): Κεραυνός Στροβόλου- ΕΘΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ(08/10):
(17:15): ΕΘΑ- Κολοσσός ΒΑΠ
(19:30): Κεραυνός Στροβόλου- Lukoil Akademik
ΚΥΡΙΑΚΗ(09/10):
(17:15): ΕΘΑ- Lukoil Akademik
(19:30): Κεραυνός Στροβόλου- Κολοσσός ΒΑΠ