Αθλητικά

”Καυτός” Ιούνιος

Πολλά και σημαντικά θέματα καλείται να… «λύσει» ο Κολοσσός τον προσεχή Ιούνιο, αφού ουσιαστικά τότε θα αποκτήσει σάρκα και οστά ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει τους «θαλασσί» να παίζουν για 12η χρονιά στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. Καταρχήν μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το θέμα του προπονητή. Η διοίκηση του Κολοσσού επιθυμεί την παρουσία του επιτυχημένου Άρη Λυκογιάννη στο τιμόνι της ομάδας, αφού στα τρία περίπου χρόνια που βρίσκεται στη Ρόδο έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο. Ο Λυκογιάννης δεσμεύθηκε να απαντήσει σύντομα στον Κολοσσό, ενώ όπως έγραψε χθες η «δσπορ», ο πρώτος επιλαχών για τη ροδίτικη ομάδα, εφόσον δεν συνεχίσει ο Αθηναίος τεχνικός θα είναι ο Κώστας Μέξας. Ο 41χρονος προπονητής που έγινε γνωστός από τον Κ.Α.Ο. Δράμας και φέτος εργάστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας χαίρει της εκτίμησης των διοικούντων του Κολοσσού και ήδη το όνομα του έπεσε στο τραπέζι σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία με τον Άρη Λυκογιάννη. Από κει και πέρα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός, με βασικό στόχο την παραμονή των τεσσάρων Ελλήνων αθλητών του βασικού κορμού (Βασιλόπουλος, Γεωργαλλής, Σαλούστρος, Παπαδάκης).
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ
Ο αρχηγός του Κολοσσού Γιάννης Γεωργαλλής χθες έκλεισε τα 34 του χρόνια και φυσικά οι συμπαίκτες του δεν ξέχασαν να του τηλεφωνήσουν και να του ευχηθούν. Ο έμπειρος φόργουορντ αναμένεται και τη νέα χρονιά να παραμείνει στη Ρόδο, βοηθώντας τους «θαλασσί» να πετύχουν το στόχο τους.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.
Το τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Α.Ε.Κ. θα διεξαχθεί σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α. Στις 19:00 οι δύο ομάδες- που έχουν κοινή έδρα- θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο να κάνουν το 2-1, αφού ήδη μετρούν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια.
ΠΕΜΠΤΗ(18/05):
Ο.Α.Κ.Α. (19:00): Παναθηναϊκός- Α.Ε.Κ. (Nova Sports 3)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου