ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach μένει στη Ρόδο!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
90

Ρα­ντε­βού και πάλι στη Ρόδο, για το 2018, έδω­σαν οι ομά­δες που με­τεί­χαν στο 1ο WTF Πα­γκό­σμιο πρω­τά­θλη­μα Taekwondo Beach. Το Νησί των Ιπ­πο­τών θα κρα­τή­σει αυτή τη με­γά­λη διορ­γά­νω­ση και για την επό­με­νη χρο­νιά!

Η Ρόδος ανέ­βα­σε πολύ ψηλά τον πήχη φι­λο­ξε­νώ­ντας την παρ­θε­νι­κή διορ­γά­νω­ση και κρί­θη­κε ως το κα­τάλ­λη­λο μέρος για να αντα­πο­κρι­θεί στην πρό­κλη­ση αυτή και το 2018.

Έπει­τα από την ολο­κλή­ρω­ση της διορ­γά­νω­σης, έγινε ανταλ­λα­γή δώρων με­τα­ξύ της Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου και της Πα­γκό­σμιας Ομο­σπον­δί­ας. Η δια­δι­κα­σία έκρυ­βε και ένα “δώρο” για τη Ρόδο, καθώς ο δρ. Chungwon Choue ανα­κοί­νω­σε στον Πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, Γιώρ­γο Χα­τζη­μαρ­κο ότι το WTF Πα­γκό­σμιο πρω­τά­θλη­μα Taekwondo Beach θα διε­ξα­χθεί και το 2018 στο Νησί των Ιπ­πο­τών, κάτι που θα επι­ση­μο­ποι­η­θεί κατά τη συ­νε­δρί­α­ση του συμ­βου­λί­ου της WTF τον Ιού­νιο. “Χαί­ρο­μαι πολύ γιατί αυτό ση­μαί­νει ότι κά­να­με μια επι­τυ­χη­μέ­νη διορ­γά­νω­ση. Θα κά­νου­με το κα­λύ­τε­ρο δυ­να­τόν και για την επό­με­νη”, του απά­ντη­σε ο κ. Χα­τζη­μάρ­κος.

Ο πρό­ε­δρος της WTF, δρ. Chungwon Choue δή­λω­σε: “Έγι­ναν επι­τυ­χη­μέ­νοι αγώ­νες σε μια ιστο­ρι­κή και όμορ­φη πόλη. Έμει­ναν όλοι πολύ ικα­νο­ποι­η­μέ­νοι, αθλη­τές και διαι­τη­τές, για αυτό απο­φά­σι­σα και το 2ο WTF Πα­γκό­σμιο πρω­τά­θλη­μα Taekwondo Beach να διε­ξα­χθεί στη Ρόδο, τον Μάιο του 2018. Πι­στεύω ότι τα μέλη του συμ­βου­λί­ου της Πα­γκό­σμιας Ομο­σπον­δί­ας θα συμ­φω­νή­σουν”.

Ο Πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, Γιώρ­γος Χα­τζη­μάρ­κος δή­λω­σε: “Η ανα­κοί­νω­ση του προ­έ­δρου της WTF για την ανά­θε­ση και της επό­με­νης διορ­γά­νω­σης στη Ρόδο είναι η επι­βε­βαί­ω­ση και ταυ­τό­χρο­να επι­βρά­βευ­ση μιας επι­τυ­χη­μέ­νης διορ­γά­νω­σης και της καλής και σκλη­ρής δου­λειάς. Θα συ­νε­χί­σου­με να ερ­γα­ζό­μα­στε έτσι και να υπη­ρε­τού­με τα ιδε­ώ­δη του πο­λι­τι­σμού και του αθλη­τι­σμού που μας έχει δι­δά­ξει η πα­τρί­δα μας”.

Η Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Πο­λι­τι­σμού, Αθλη­τι­σμού και Του­ρι­σμού Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, Μα­ριέ­τα Πα­πα­βα­σι­λεί­ου, επε­σή­μα­νε: “Δεί­ξα­με ότι η Ρόδος μπο­ρεί να ανα­λαμ­βά­νει με­γά­λες διορ­γα­νώ­σεις και να αντα­πο­κρί­νε­ται με από­λυ­τη επι­τυ­χία στις υψη­λές απαι­τή­σεις τους. Εί­μα­στε πολύ χα­ρού­με­νοι που κρα­τή­σα­με στο νησί αυ­τούς τους πολύ ωραί­ους αγώ­νες, οι οποί­οι πρό­βα­λαν τη Ρόδο πα­γκο­σμί­ως”.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑ­ΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΔΙΟΡ­ΓΑ­ΝΩ­ΣΗΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.