ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μανώλης Κεφαλογιάννης και Μάνφρεντ Βέμπερ ζητούν παραίτηση Ντάισελμπλουμ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Ευ­ρω­βου­λευ­τές των χωρών του Νότου συ­νυ­πέ­γρα­ψαν επι­στο­λή με την οποία ζη­τεί­ται η πα­ραί­τη­ση του Προ­έ­δρου του Eurogroup Γε­ρούν Ντάι­σελ­μπλουμ.

Ο Μα­νώ­λης Κ. Κε­φα­λο­γιαν­νης επι­κε­φα­λής Κοι­νο­βου­λευ­τι­κής Ομά­δας των ευ­ρω­βου­λε­τών της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας συ­νυ­πέ­γρα­ψε μαζί με τους επι­κε­φα­λής των Κοι­νο­βου­λευ­τι­κών Ομά­δων του Ευ­ρω­παϊ­κού Λαϊ­κού Κόμ­μα­τος των χωρών του Νότου Gardini Elisabetta, Melo Nuno, Casa David και Χρι­στο­φό­ρου Λευ­τέ­ρη, επι­στο­λή όπου ζη­τεί­ται η πα­ραί­τη­ση του Προ­έ­δρου του Eurogroup Γε­ρούν Ντάι­σελ­μπλουμ.

Την πρω­το­βου­λία για την υπο­γρα­φή της επι­στο­λής είχε ο Προ­ε­δρος Κοι­νο­βου­λευ­τι­κής Ομά­δας του Ευ­ρω­παϊ­κού Λαϊ­κού Κόμ­μα­τος στο Ευ­ρω­παϊ­κό Κοι­νο­βού­λιο Μάν­φρεντ Βέ­μπερ μετά τις απα­ρά­δε­κτες δη­λώ­σεις του προ­ε­δρου του Eurogroup που προ­σέ­βα­λε όλους τους πο­λί­τες του Νότου.

newpost.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.