Ειδήσεις

Ανοιχτό ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ αφήνει ο Θ. Τζήμερος

την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν πρόκειται να οδηγήσει μέσα σε σύντομο διάστημα τη χώρα σε εκλογές, εξέφρασε ο πρόεδρος της “Δημιουργίας Ξανά”, Θάνος Τζήμερος.

“Δεν προβλέπω να γίνουν σύντομα εκλογές. Είναι προσκολλημένοι στις καρέκλες τους. Ούτε με εγχείρηση δεν τους ξεκολλάς…Ο Αλέξης Τσίπρας, είναι πρόθυμος να υπογράψει τα πάντα προκειμένου να μείνει στην εξουσία”, σημείωσε ο κ. Τζήμερος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον “Star-fm Δυτικής Μακεδονίας”.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία. “Εμείς πάντα είχαμε “κουλτούρα” συνεργασιών…Θα συνεργαζόμασταν με την Νέα Δημοκρατίας, αν αυτή αναγνωρίζει την ανάγκη της ύπαρξης, μιας γνήσιας μεταρρυθμιστικής τάσης στους κόλπους της, η οποία δεν θα υπολογίζει το πολιτικό κόστος που ρήμαξε τη χώρα αλλά θα λέει: τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη”, επεσήμανε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου